Ryckningar och vila

I går rörde jag inte många muskler. Var så himla trött i armarna efter att axlarna och nacken gör ont, så hela armarna och händerna bara darrade. Ni vet så där som när det känns att en muskel eller nerv skapar ryckningar vid ögonlocket när man är trött, fast i hela armarna, och ut i fingrarna. Det gick över framåt eftermiddagen när jag bara hade legat och inte använt händerna så mycket. Och det var inte onda ryckningar, bara väldigt märkliga och obehagliga. Darrig och svag.

Hade självklart sällskap av katten precis hela dagen. Han låg med mig i tio timmar och lyfte knappt inte heller en tass. Knappt. Solen låg på och värmde upp lägenheten, så jag tog av mig min kofta när vi låg i soffan. Sen fick jag inte tillbaka den, för efter en toapaus hade han flyttat sig två decimeter och övertagit den som liggunderlag. Nåväl, sharing is caring. Han snodde några jordnötter också, trots att han fått mjuk och god mat för en gångs skull. Den uppskattas inte tillräckligt, den ska slickas ren och torka innan han faktiskt äter upp bitarna som ursprungligen låg i sås.

Matplats för katt. Ryckningar i armen och händerna.

Framåt tvåtiden hade jag så tråkigt att jag övervägde att ta en sömntablett och få sova bort en stund av dagen. Det var inte ett dugg att se på, och när jag måste spendera en dag hemma utan att göra så mycket med händerna blir det väldigt tråkigt. Men i dag ska jag ut, så jag hade inte så mycket att välja på i går. Hellre riktigt tråkigt några dagar och en väldigt bra dag, än en hel vecka som är halvusel.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/ryckningar-och-vila/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.