Energi och behandling

Helt galet trött efter att jag kom hem i går. Orkade knappt prata. När R kom hem, sex-sju timmar efter att jag kommit hem, så tänkte jag tillbaka och undrade när jag senast var kapabel till att jobba så länge och ändå ha energi kvar på kvällen. Men sen slog det mig – det har ju aldrig hänt. Visst jobbade jag 10-12-timmarsdagar då och då när jag var ung och hade pluggat klart, men jag var ju död dagen efter redan då. För tio år sedan klarade jag knappt ett femtimmarspass 4-5 dagar i veckan, men då stod och gick jag väldigt mycket på jobbet. Och nu tar ett femtimmarspass med stillasittande jobb två icke sammanhängande dagar i veckan kål på mig.

Men det får mig absolut inte att vilja vara sjukpensionär på heltid. Jag vill ha möjligheten att åka iväg och träffa folk på kontoret. Tjäna lite pengar. Vara social. Det ger energi också. Det värsta går ju i alla fall över när jag vilar resten av dagen och sover länge på natten. I morse var jag hyfsat ”normal” igen, men ett ganska dåligt normaltillstånd. Var precis hos den fantastiska Dr. Feelgood, och han jobbade med mitt bäcken som blev så snett i förra veckan. Det blev lite rakare, men han sa att jag hade så många låsningar i ryggen att han inte kunde fixa det utan att jag blev lite mjukare först, så han ordinerade massage snarast. På fredag morgon blir det.

Kugghjul. Energi och behandling.

Har inte varit på massage sedan i somras, undrar hur sjutton det kommer att gå. Den omedelbara extrema smärtan är helt klart värd den förbättring jag får, i alla fall. Men nu har jag fullt upp hela veckan, och kan antagligen inte boka in mig på något i helgen. Och inte på resten av dagen i dag heller, nu ska jag hem och köra igång kaffebryggaren, ringa några samtal och skriva några mail. Det får räcka för i dag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/11/energi-och-behandling/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.