Får lön i dag!

Ha! I dag får jag min första riktiga lön sedan jag slutade på välgörenhetsorganisationen för nästan ett och ett halvt år. Visserligen är det inte mycket pengar – jag hann bara jobba 15 timmar innan månadens rapport skulle lämnas in, men det är ändå lön som jag inte alls skulle ha haft annars. Det blir en fjärdedel mer än den här lönen i slutet av nästa månad, perfekt. Sammanlagt är det väl vad många människor vanligtvis tjänar på en mindre än en vecka, men så är det när man bara kan jobba 25%. Kapa alla utgifter, bo billigt, ät billigt, spendera ingenting.

Pengar, lön

I dag var det tänkt att jag skulle spendera lite på en taxiresa till stan, för jag hade tid hos Dr. Feelgood nu på förmiddagen. Det blev inställt, men jag ska ju till naprapaten i morgon så det är ju inte helt kört den här helgen. Vet inte riktigt vad för roligt vi ska ägna oss åt då, kanske bäckenet och bröstryggen som har låst sig. Eller axeln, den är ju helpaj som vanligt. Hade tänkt att fråga Dr. Feelgood vad jag ska försöka få hjälp med hos den nya naprapaten, och kanske ännu viktigare – vad jag absolut inte ska få hjälp med, men det får vänta.

Skulle behöva kolla efter julklappar snart också, för det finns inte en chans att jag klarar av julruschen i stan veckan innan jul. Jag vet visserligen inte alls vad jag ska köpa för något, men lite inspiration vore ju bra. Kanske tar en sväng i morgon, så kan jag shoppa online sen. Jag skulle behöva ett par nya tofflor också, för såna har jag inga alls. Men det kanske är bra att vänta till jul…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/11/far-lon-i-dag/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Annnovember 25, 2015 kl. 11:31
  • Svara

  Har du inte färdtjänst!? Eller man kanske måste betala lite vid färdtjänst också? Du borde ha det i alla fall!

  1. Jo, det har jag, det kostar 70 kr per resa men det är ett högkostnadsskydd så man betalar aldrig mer än vad ett månadskort i kollektivtrafiken kostar. 🙂

  • Farsannovember 25, 2015 kl. 11:45
  • Svara

  Verktygslåda till R kanske? I värsta fall.

  1. Ja, han har ju önskat sig en… Har du nån tom låda? :mrgreen:

  • Farsannovember 25, 2015 kl. 22:48
  • Svara

  Har ingen. Jag har för mycket verktyg.

  1. Aj då.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.