Tidig morgon

Tidig morgon, kanske den sista på ett tag. Jag börjar bli färdig med jobbprojektet nu, jag skulle tro att jag hinner färdigt i dag. Det skulle eventuellt finnas möjlighet till mer jobb, antingen ganska snart igen eller senare. Bra att ha fått in en fot där också, det har funkat väldigt bra och det är ett trevligt ställe. Och lätt att ta mig dit och hem – jag åker bil med R på morgonen, slipper åka in i stan och härja i köerna, och åker taxi hem mitt på dagen när det också är lugnt i trafiken. Dessutom måste jag inte vara där en viss tid, eftersom mitt arbete är helt fristående och inte beroende av någon annan.

Det var förresten tur att jag hittade en ny vinterjacka i helgen – nu har kylan kommit. Det var flera minusgrader i natt, och jag är jäkligt frusen som det är redan till att börja med. Dags att hänga undan höstjackan helt och hållet nu ett tag, tror jag. Det är inte hela världen om det är kallt – jag tvingas ju sällan hänga utomhus – så länge snön håller sig undan. Snö funkar inte.

Snö, snöflinga

Ja, vi får se vad det blir av det här i fortsättningen, men min plan för eftermiddagen är i alla fall helsäker – ryggläge i soffan eller sängen och förmodligen inte lyfta särskilt många fler fingrar efter att jag kommer hem senare i dag. Det brukar vara så när jag har en riktigt tidig morgon, och i dag är säkert inget undantag.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/11/32683/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.