Storhandla online?

Det börjar bli tomt i kylen, måste storhandla snart. Inga grönsaker, inga ägg, inga rotfrukter, knappt något smör och inte heller särskilt mycket frukt. Man får liksom höfta ihop en hyfsad middag med det som finns i skafferiet och frysen – för där finns det saker. Inte för att jag är särskilt sugen på något, jag har mått illa både i går och i dag. Inte så att måste kräkas, men till och från är det nästan så att jag önskar att jag gjorde det så att det kanske går över. Men så funkar det ju sällan.

Skulle i alla fall behöva skicka R till stormarknaden och fylla på matförråden. När jag har svårt att käka riktig mat så brukar det i alla fall alltid funka med frukt och/eller yoghurt. Fick förresten något erbjudande från en av de stormarknader som erbjuder hemkörning av mat när man handlar mat online, och vi överväger att prova. R lägger så mycket tid på att fixa allt hemma och allt jag behöver hjälp med, så det kanske är värt några extra kronor att få hem allt till dörren. Särskilt om det är att storhandla på riktigt, med fem-sex kassar mat och dessutom kattmat och kattsand.

Handla, storhandla mat.

Det blir ju inte mycket dyrare alls om man räknar med bilresan och att det tar två-tre timmar. Helt hopplöst för mig också, för det finns ju inte en enda jävla bänk eller sittplats inne i affärerna, så jag är inte bara paj resten av kvällen efter att ett besök i stormarknaden, det håller i sig en dag till efter det. Åtminstone. Mjo, kanske ska kika på det där och kolla in leveranstider senare i kväll, det vore ju bra om R var hemma när maten kommer eftersom jag inte kan stoppa in allt i kyl och frys. Någon som testat?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/32778/

2 kommentarer

  1. Det fanns man kunde handla mat via nätet här i Östersund ( det togs bort för knappt nån utnyttjade det ). Jag använde mig av det några gånger pga min sociala fobi, fungerade perfekt :). Det kosta 95 kr för utkörningen men helt klart värt det. Skulle jag och mitt ex åka buss och handla så skulle det ändå gå lite mer pengar än så. Skönt att kunna sitta hemma och handla också.

    1. Ja, det är ju perfekt för mig också! Vi testade igår, får se vad som dyker upp i kväll! Frakten kostade bara 49:- här, men gratis om man handlade för mer än 2000. Kommer helt klart att göra om det!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: