Börjat veckan med full rulle

Det har varit full rulle i dag också! Gick upp i vanlig tid, runt åtta-halvnio, gjorde kaffe, kände på vädret genom balkongdörren och insåg att jag var tvungen att vara ute i betydligt bättre tid i dag om jag inte skulle behöva upprepa gårdagens tur på stan iförd gympaskor. Det var sådär, och det är lite kallare i dag. Duschade, blev påmind av min list-app att jag skulle vattna blommorna också. Sagt och gjort.

När jag ändå var igång med att göra sånt där som står på listan över saker att göra, så bokade jag in en årlig service av min elrullstol och reklamerade ett par varor från storhandlingen som levererades i går kväll. Transportbilen hade tydligen havererat och de hade anlitat en extern budfirma, och ett par saker som inte bör ha varit djupfrysta var det. Inte konstigt när det är minus 15 grader ute, kanske.

Man blir förvånad över hur jäkla många påsar man får, men sen ser man hur ytterst lite de packar i varje påse. Miljövänligt? Icke. Får man betala för det? Ja. Stora papperspåsar som man inte kan använda till något annat än att lägga dem direkt i återvinningen. Hade vi handlat samma mängd varor i butik själva hade vi klarat oss utmärkt med en tredjedel av antalet påsar. Det är nog den enda nackdelen med att handla online, men det är ju inte hela världen med tanke på vinsten.

Sen var jag ute på stan en sväng, och nu på eftermiddagen har jag fixat med lite pappersarbete och sorterade årsbesked och sånt där som kommer i januari varenda år. Det är aldrig några roliga överraskningar på de där beskeden. Full rulle den här veckan med andra ord, men jag tror att allt det tråkiga och allt sånt man skjuter upp är färdigt för den här månaden.

Papper och årsbesked att sortera. Full rulle i början av veckan.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/borjat-veckan-med-full-rulle/

2 kommentarer

    • Johannajanuari 21, 2016 kl. 15:18
    • Svara

    Hos mat.se betalar man inte för kassarna och man kan skicka med de från leveransen innan tillbaka med chauffören så återvinns de.

    1. Ja, det är bra!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.