Pillerkonst!

Efter min idé i förmiddags så hade jag lite pyssel att göra i ett par timmar. Från början hade jag tänkt att kombinera målning med akvarell och matkonst, men jag kompromissade lite. Jag höll inte på med mat, jag hade inte direkt någon mat som riktigt passade just då, så jag ändrade mig. Resultatet blev dock väldigt aktuellt och passande. Pillerkonst – den största delen av bilden kan ändras precis hur som helst.

Akvarell, kvinna i klänning av piller. Pillerkonst.

En kvinna i akvarell – inte det lättaste att måla miniatyransikten med vattenfärg så hon ser lite krokig ut – med en klänning i andra material. Gjorde en variant med blått också. De blå är de lite starkare grejerna, och det passade fint.

Akvarell, kvinna i klänning av piller. Pillerkonst.

När jag ändå var igång, så gjorde jag faktiskt en variant med mat också – popcornflickan.

Akvarell, kvinna i klänning av popcorn. Pillerkonst.

Måste nog ta och öva lite på att måla människor. Papperet är bara i A5-storlek, så själva ansiktet är inte mer än ett par centimeter stort, och det är nästan lite för pilligt att göra små detaljer med skakande händer. Hon ser lite för smal ut…

Tänkte testa andra varianter med samma idé och kanske testa att måla med något som går att korrigera med om det blir lite galet. Kanske ska leta efter någon slags mjuka pennor eller nåt. Och kanske inte bara göra pillerkonst, utan utveckla det till andra roliga saker. Nu ska jag äta upp en liten del av den blå klänningen och vila händerna.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/pillerkonst/

2 kommentarer

    • Anonym on februari 9, 2016 at 03:57
    • Svara

    Ha ha! Men du underbart! Vilken rolig kreativitet! 😀 (y). Jag gillar det verkligen!

    1. Tack!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: