Tur i oturen

Puh! Plockade undan lite saker från köksbordet eftersom älskaren R äntligen kommer hem i kväll efter en vecka borta på jobb, men eftersom jag rätt klumpig så hamnade en del saker på golvet. Typ hela min medicindosett. Det var ändå tur i oturen att det inte gick värre än det gjorde, för inte ett enda av locken ramlade av.

Dosett tappad på golvet. Tur i oturen

Min dosett börjar bli jäkligt sliten och repig efter ett par års hårt användande, så det hade inte alls varit konstigt om allt innehåll flög ut. Allt gick i ultrarapid i några mikrosekunder medan den flög från bordet och tills dess att alla dagars fack hade flugit ut och spridits ut på golvet, och jag kunde se hur jag skulle få spendera den närmaste timmen med att stänga in katten och leta reda på mängder av farliga piller från golvet. Tur i oturen, men man kanske skulle sätta en och annan häftkudde. Och kanske fundera på att köpa en ny dosett.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/tur-i-oturen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.