Det blev fel

Urghh, det är en sån där dag när det mesta blir fel. Skulle åkt iväg och träffat syrran i dag, men det är knappt någon idé på grund av händerna, när jag ändå inte kan göra något. Jag skriver med pekfingervalsen och det tar en halv evighet. Tog fel piller i morse också – inte för att det gjorde något eftersom jag stannade hemma, men det visste jag inte att jag skulle göra då. Och så bara för några minuter sen var jag hungrig och skulle göra lite nyponsoppa till lunch.

Kaffepanna på spisplatta. Det blev fel!

Men vad fan. När jag såg att jag hade satt kaffepannan på plattan blev jag så slagen av min egen dumhet att jag bara var tvungen att fota det. Jag hann inte sätta på plattan i alla fall, alltid något. Nä, jag gör om och gör rätt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/det-blev-fel/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.