Frispel och spöken

Min telefon fick frispel i morse. Hade musik på i lurarna, den låg bredvid mig på skrivbordet och allt var frid och fröjd, jag rörde den inte ens. Volymen var ungefär halvvägs mellan det högsta och lägsta möjliga, sen hände nåt. Volymen ökade, och jag tänkte först att jag hade haft något slags glapp i sladden, så jag försökte sänka och såg samtidigt att det inte var något glapp. Men det gick inte att sänka. Vafan.

Ut med lurarna ur öronen, fortsatte att försöka sänka volymen, både på telefonen och genom volymkontrollen på hörlurarna. Det var som om någon höll in knappen, för så fort jag lyckats sänka ett snäpp så var det uppe på fullt igen. Frispel. Tänk er själva, jag kan inte böja armbågen för att prata i telefon, och så är volymen fast på max. Inte bra. Omöjligt.

Hörlurar till iPhone, musik

Startade om telefonen, och då gick det att sänka. Väldigt märkligt, antingen spökar det här hemma eller så är telefonen knasig. Eller så har jag en oanad och oönskad telepatisk förmåga.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/frispel-och-spoken/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.