Chihuahua eller muffins

Jag tycker att chihuahua är en av de absolut fulaste hundraserna som finns, visst kan det väl finnas söta exemplar av de också, men de flesta ser bara ut som små råttor eller som nybakade blåbärsmuffins (i ansiktet, alltså). Det är liksom en sån där hund folk skaffar när de vill ha en hund men inte orkar göra allt jobb som krävs när man ska ta hand om en hund, för de tror att det är mindre jobb med en liten hund. Error. Men skit samma, det är ett annat ämne.

En del är så fula att jag hellre hade gått med en blåbärsmuffins i koppel. Eller om det är meningen att man ska klä på dem och bära dem i handväskan, det hade gått lika bra för min del.

Muffins med vanilj och blåbär

Fast det där har börjat lugna ner sig lite, i alla fall i Stockholm. Man ser det inte lika ofta längre, tack och lov. Att ha ett djur för att det är trendigt eller coolt är inte en bra anledning, man är ansvarig för någon annans liv. De flesta hundar jag någonsin har träffat föredrar att vara ute i naturen eller att leka med andra hundar framför att vara i stan, men de finns självklart de som tycker att jag har fel. Och för all del, jag tycker ju att en muffins är sötare än en chihuahua…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/chihuahua-eller-muffins/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.