Fel i kalendern

Det är fel i kalendern. Eller om det är fel i huvudet, så skulle man också kunna se det, men jag väljer att skylla på att kalendern är annorlunda. Jag ska iväg på behandling i dag, men förra veckan när jag räknade efter vilken dag det borde vara så kom jag fram till att det var en onsdag. Fel, det är ju tisdag eftersom det var skottdag, och det är mer vecka kvar än det brukar vara.

Kalender, almanacka

Inte för att jag direkt har någon koll på vad det är för dag eller datum – man tappar helt bort allt sånt som faller sig normalt när man jobbar eller pluggar – men det blir alltid skumt när man är en dag fel. Inte för att det gör mig något, jag missar inget jag har inbokat och jag kommer ändå med god marginal hinna med allt jag har planerat den här veckan (allt = ett par behandlingar och att vattna blommorna), men man går runt med en känsla av att något är fel. Som när man försover sig, får bråttom på morgonen och hela dagen liksom styltar sig fram för att man ska hinna ikapp.

Jag drar strax iväg ut på stan ett tag och blir lite behandlad. Får se om jag orkar hitta på något mer i dag, eller om jag spar det till i morgon. Måste ju göra om ett ärende som blev fel i helgen, och jag antar att det är lika bra att passa medan det är fint väder. Det ska bli sämre, och då stannar jag helst inne. Vad händer hos dig i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/fel-i-kalendern/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.