Utsikt från 26:e våningen

Vårt rum låg på 26:e våningen. På gott och ont. Det onda i det är att det tar tid att plocka upp folk i hissen på väg ner och släppa av dem på väg upp, och det goda är så klart vår utsikt.

Utsikt från hotellrummet på Yotel

26 våningar är ju inte så mycket i sammanhanget, det var inte ett särskilt högt hus. Det låter mycket, tills man ser vad som finns i omgivningen. Vi hade ett konstigt stort fönster från golv till tak mot gatan och husen mittemot från badrummet, det var det enda stället där det var utsikt. Märkligt att sätta ett så stort fönster i badrummet, fast det var inte det enda ovanliga. Det är ju ganska vanligt att man delar badrum med andra när man bor billigt i New York, men det valde vi bort. Funkar inte, särskilt inte när man är där i 15 dagar. Men badrummet hade ingen riktig dörr!

Det var ett stort skynke av tyg med irriterande plastbitar på som man alltid fick i ansiktet, då kom man liksom till handfat, hårtork och sånt. Badrum. Sen var det en genomskinlig glasdörr som inte gick från golv till tak till själva toaletten och duschen, haha! Vet inte riktigt hur de hade tänkt där, tror de att alla som delar rum är bekväma med att gå på toaletten inför varandra? Det skulle jag aldrig göra, om jag inte var absolut tvungen! Nåja, det funkade ett tag i alla fall, och vi hade ju i alla fall väldigt bra utsikt från toaletten…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/05/utsikt-fran-26e-vaningen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: