Dunkin’ Donuts

Testade Dunkin’ Donuts i New York. Det finns ju i Stockholm men jag har aldrig känt någon större lust att fika där. Inte nu heller.. Fast i New York hade man faktiskt inte så mycket att välja på i vissa kvareter, det var antingen Dunkin’ Donuts, Pret a Manger eller Starbucks, och då var Dunkin’ det billigaste alternativet. Gjorde misstaget att köpa kaffe där en gång, och det var det sötaste blasket jag någonsin druckit. Men koffeinhalten var nog bra.

I kombination med en sockersliskig munk med vaniljfrosting blev det hela en extrem sockerchock, fast utan det söta kaffet var munken faktiskt inte alls så dum. Om man är som jag och gillar sötsaker, alltså. Den var faktiskt så god att jag blev sugen på att köpa en munk en annan dag. Fast det var en riktig miss. Det var söndag kväll, det var inte mitt i city-smeten, och den hade antagligen legat framme i väldigt många timmar. Torr och tråkig.

Dunkin' Donuts

Känner inget behov alls av att besöka Dunkin’ Donuts i Sverige. Allt där kändes väldigt plastigt, och även om det säkert är lite annorlunda – och definitivt lite trevligare – i fiket här i stan så hoppar jag gärna över det. Finns bättre fik där man inte får massproducerade donuts och där det är trevligt att sitta. Det inträffar ibland att det är jäkligt gott med donuts, men det händer inte ofta. Det lär inte hända igen i år. When in Rome, och så vidare…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/07/dunkin-donuts/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.