Liten och stolt

Min lilla polare gillar prylar. Alla prylar, egentligen, men han har några favoriter. Som en liten grå sardin, en kattleksak i lagom storlek som lätt fastnar i tassarna och liksom lever sitt eget liv när man leker med en.

Orange katt, liten kattunge med leksak som ser ut som en fisk. Stolt katt.

Och han är så jäkla stolt över den där fisken, han går och bär runt på den i munnen och ser mallig ut!

Liten orange kattunge, katt. Stolt över leksak.

Den åker in under soffan flera gånger om dagen, så den är inte tillgänglig särskilt mycket. Jag tror att den där lilla ligisten kommer att bli en riktigt stor atlet när han blir stor – han är dubbelt så lång nu som för bara fyra veckor sedan. Han håller mig i alla fall upptagen och underhållen så det räcker och blir över. Och på lördag hämtar vi den andra delen av vår nya kattfamilj – hans kusin!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/10/liten-och-stolt/

3 kommentarer

  • glammammanoktober 31, 2016 kl. 22:32
  • Svara

  Så gullig! Älskar katter! 🙂

  • Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadadnovember 1, 2016 kl. 23:11
  • Svara

  Det är ju så himla gulligt när de små liven springer omkring och bär på något! Våran katt, Tyra, brukar sticka in huvudet i dotterns dockskåp och sno en docka och sedan springer hon omkring och bär på den lilla dockan. Ser väldigt roligt ut när det sticker fram ett huvud på ena sidan om kattmunnen och fötter på andra! Dottern är däremot inte så road, haha ?

  1. Hahaha!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.