Iskallt!

Här tänkte man sig en mysig påsk med vårsol, fjädrar i knoppande buskar och kanske en och annan påsklilja, men hur blev det? Helt åt helvete! Visserligen var det varmt i stugan på landet, men kom igen? Mitten av april och det såg ut så här. Det kändes lika iskallt ute som det ser ut att vara på bilden!

Vinter, snö, vy över lantstället, blå himmel och hav

Maj godd. Det hade varit 6 minusgrader på natten till lördag här, men där det var som kallast i länet var det -17. Ahhh! Jag såg mig själv sittandes i t-shirt mot en solig vägg i lä med ett glas vin, men icke. Det var alldeles på tok för kallt för att jag skulle vilja vara ute någon längre stund. Som tur var blir det riktigt varmt och skönt inne i stugan, men vattnet frös faktiskt. Oj då.

Nu jävlar måste faktiskt våren komma, jag är less på kyla. På riktigt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/04/iskallt/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.