Min Fjodor

Här är min Fjodor igen! Så gott som fullvuxen nu. Bilden är ett par månader gammal redan, men han har ju slutat ändras i rasande fart. Han har fortfarande inte växt i öronen, så de ser ovanligt stora ut. Det är nog helt enkelt den modellen på katt. Ögonen är stora och runda som tefat i stället för mandelformade kattögon.

Orange katt, min Fjodor

Det roligaste med Fjodde är att han pratar så jäkla mycket. Han är väldigt vokal och är riktigt bra på att visa vad han vill. Han går runt och tutar som en liten partytuta, och vill att man följer med till vad det nu är han vill att vi ska göra . Oftast leka med ett långt buntband som är det allra bästa i hela världen. Eller gosa. Visst är han snygg…!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/05/min-fjodor/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.