Nyklippt!

Brukar alltid klippa håret lite extra kort varje sommar, så även i år. Är nyklippt sedan ett par dagar, och det är så sjukt skönt! Det torkar på 5-10 minuter efter en dusch, och jag behöver inte göra ett dugg med det. Har varken vax eller hårspray på bilden, det är helt naturellt. Behöver inte hålla på med en massa jobbiga inpackningar, fön, uppsättningar eller hårborstar. För jag kommer knappt ens ihåg när jag använde en hårborste senast. Har inte ägt någon på åratal.

Arga Klara

Ja men du passar ju i kort hår, det gör inte jag”, brukar jag få höra. Fast jag har aldrig sett någon tjej med kort hår som inte passar i det. Visserligen ser man inte så många, men ändå. Däremot ser jag massor med tjejer varje dag som har långt hår uppsatt i en vanlig hästsvans, som inte alls passar i det. Inget som ramar in ansiktet, det bara hänger och ser ofixat ut. Inte snyggt. Klart man inte orkar fixa håret varje dag, men det blir inte snyggt med långt hår som aldrig fixas.

För det kräver ju en hel del jobb för att hållas i bra skick, och det funkar inte för mina armar och händer när jag har ont eller saker går ur led. Optimalt har jag en aning längre hår än på bilden, men då menar jag bara typ en centimeter. Brukar klippa lite extra kort till sommaren bara för att min frisör har semester och jag inte alltid är i stan, då ser det ändå hyfsat ut om tre månader. Älskar att vara nyklippt. Älskar kort hår!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/05/nyklippt/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.