Le för kameran

Man blir aldrig särskilt snygg när man försöker göra sig till för någon som ska fotografera. Oavsett hur bra man tror att man är på att posera, så är det ett fåtal personer som lyckas. Många verkar tro att de gör ett bra jobb, men de flesta arbetar faktiskt inte som modeller och är nog inte så duktiga som de kanske tror. Det allra bästa är att le för kameran, för de allra flesta människor blir mycket snyggare när de ler. De flesta, inte alla.

Min svarta katt Finkel visar tänderna

Min polare Finkel ser lite ut som en fladdermus, tänderna sticker alltid ut lite grann. Kallar honom för fruit bat ibland. Men det är ganska likt mig (och många andra) som försöker att le utan att egentligen vara glada. Har man inte glada ögon, ser man mest konstig ut om munnen ler. Lite som Finkel. Vi ser ganska lika ut, han och jag, när vi försöker göra oss till och le för kameran…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/11/le-for-kameran/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.