Gr-br-gr

Mörkt. Kallt. Jag klär mig därefter, målar naglarna röda, och gör allt för att inte bli en i mängden av gr-br-gr-färgade människor man ser på stan så här års. Om man passerar nåt ställe i stan där det är mycket folk och lägger en minut på att observera vad folk faktiskt har på sig, så är det en ganska sorglig syn vad gäller färg och form. Allt är i mörka, murriga, odefinierbara färger. Knappt svart, knappt blått, inte riktigt grönt. Det ser hemskt tråkigt ut – lite som stan på vintern när det inte är någon snö.

Jag menar inte att jag är mycket roligare, jag har oftast en svart läderjacka på mig, men lite färg i form av en scarf, mössa eller vantar kostar jag allt på mig. Eller röda läppar ibland. Men mycket svart. Har alltid haft en jäkla massa svarta kläder, det är liksom bara så snyggt och enkelt. Behövs inte så mycket för att piffa till det lite, nåt halsband och armband, så är det klart sen.
Arga Klara

Visst blir man lite sugen på varmare väder och ljusare tider när man kollar på folk ute så här års? Det är mindre än två veckor kvar tills det vänder. Fast det känns som om det kommer vara vinter i flera månader till. Kommer ni ihåg att det kom snö i Stockholm den 8 maj förra året? Japp…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/12/gr-br-gr/

2 kommentarer

    • Ylvispylvisdecember 14, 2019 kl. 07:16
    • Svara

    Titta på folk är en favoritsyssla och helt gratis dessutom.

    1. Precis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.