Got my wings

Frågar man mig vilket historiens bästa rockband är, blir svaret utan någon som helst tvekan Aerosmith. Har lyssnat på dem sedan folk började köpa CD-skivor i stället för kassetter (ja, så gammal är jag), och det råder inget tvivel om att några av deras låtar är något av det bästa som gjorts i genren. Last Child, Draw the Line, Dream On, Seasons of Wither, Walk This Way – det är sjukt bra.

Finns en del guldkorn på de nya produktionerna de gjort också, men det är så himla välproducerat så det går inte riktigt att jämföra med 70-talshitsen. De skriver fortfarande riktigt bra nya låtar. Såg den här av en slump för en billig penning och köpte den omedelbart, utan tvekan. Got my wings. Älskar’t.

Aerosmith halsband. Got my wings!

Har varit på ett par konserter med Aerosmith när de varit i Swedenland, den senaste var väl för ett par år sedan. 2014. De är ett av de där få banden som är bättre live än på skiva, fortfarande, trots att de nått pensionsåldern. Inte för att det är något negativt, men de flesta musiker behöver inte fylla en skitstor scen med sina personligheter i en gigantisk arena när de spelar – oavsett publikens storlek. I got my wings.

 


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2017/12/got-my-wings/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: