Hjälp med Spotify!

Jag behöver hjälp! Jag har fått ett så märkligt problem med Spotify (premium) och/eller Chromecast, och när jag googlar på saken så hittar jag inte ett dugg. Det går bra i ett par timmar, jag castar ljudet till stereohögtalarna. Sen stoppas varenda låt efter 10 sekunder. Den pausas i Spotify, och om jag fortsätter låten så castas den inte. Om jag byter låt så spelas den i 10 sekunder, sen stannar den också. Det är alltid exakt 10 sekunder.

Spotify logo spellista

Jag fattar verkligen inte. Har självklart loggat in och ut och startat om alltihop, men när det väl har börjat så funkar det inte mer den dagen. R har kollat och testat och han ser också ut som en fågelholk och fattar ingenting. Vad sjutton kan det bero på, och framför allt – hur löser jag det?!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2018/05/hjalp-spotify/

2 kommentarer

    • Ida Gustafssonjuli 9, 2018 kl. 22:38
    • Svara

    Hej Klara,

    Fick du svar på Spotify-problemet? Exakt samma sak sker för mig till tider. Mycket frustrerande!

    1. Hej Ida! Nej, tyvärr inte. Ingen verkar ha någon aning! Blir heltokig.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.