Hejdå gamla telefon

Vila i frid lilla vän, gamla telefon. Har skaffat ny. Den förra, en väldigt gammal iPhone, har jag haft i många år. Dyrt, visst, men inte så farligt med ett bra abonnemang med obegränsad surf, som man kan beställa extra datakort till och använda för surf hemma och på lantstället också. Det är ändå betydligt billigare än att ha en hemtelefon eller ett separat internet på landet – nu har jag allt i ett. Det här är en av de sista bilderna jag tog med den gamla, och jag måste säga att det är en enooorm skillnad på kameran.

Arga Klara i mobiltelefon i spegel. Har köpt ny telefon.

My god, nu kan jag äntligen fota lite bättre. Det är verkligen milsvid skillnad, särskilt när det som på bilden ovan är lite mörkt. För vem får inte för sig att fota sig själv i badrumsspegeln i selfieläge klockan tre på natten? Va? Va? Dessutom är det kul med en ny lur och nya smarta funktioner, men kameran är en av de saker jag verkligen har velat haft länge. Ska inviga den i kväll när jag ska ut, hurra!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2018/06/hejda-gamla-telefon/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.