Bra glass!

Riktigt god glass hittar man ju i Italien, och dit bör man ju åka så fort man kan. Jag är nog lite av en glass-connoisseur, så jag testade ett nytt glasställe i stan förra helgen. Själva stället är inte nytt, men jag hade inte hunnit dit ännu. Jag och bästa M har tänkt gå dit ett par gånger, men vi har aldrig kommit hela vägen fram. Det ligger centralt och bra vid Hornstull – inte alls svårt att ta sig dit, vi har bara varit på fel ställe när vi har kommit på att vi vill ha glass. Så jag och älskaren R gick dit.

King Scoopa. Annorlunda, roliga smaker. Trevlig service. Bara 6 olika att välja mellan, de varierar från dag till dag. Inget jäkla skit som liknar det som kallas kulglass från GB eller Sia. Har man ätit riktig glass så vill man inte ha sånt längre. Jag tog en av mina all-time favoritsmaker (som jag inte testat som glass förut), kardemumma, och så en häftig glass med smak av mango och habanero. R tog chocolate mudcake och äppelpaj. Mmm. Den var sjukt god och det var verkligen äppelpaj i den.

Äppelpaj

Dit går jag igen. Det är bara ett litet hål i väggen, så det är nog lätt att gå förbi om man inte direkt letar efter en glass. Det gör jag ju visserligen rätt så ofta på våren och sommaren, så för mig var det inget problem.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2018/08/bra-glass/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.