Jag ska bara gå och vinna…

Kom på att mitt i all sorg i och med lilla Finkel, att jag glömde visa en av de bra sakerna som hände den där helgen när han gick bort. Vi var ju i Göteborg för att se Guns n’ Roses, och dagen efter passade vi på att kika in på Liseberg en stund innan vi åkte hem.

Jag och älskaren R åkte Balder, svinkul, jag har inte åkt en berg-och-dalbana på säkert tio år. Han åkte lite grejer för 2-3 år sedan på Gröna Lund, och vi båda tål det mesta. Trodde vi. Balder var ingen fara, men sen åkte vi någon typ flygande matta-gunga som man liksom hängde upp-och-ner i varje gång den vände, den var fruktansvärd. Vidrig. Vi båda vinglade därifrån efteråt och kände oss lite förgiftade. Det måste vara åldern. Sen hände det här.

Marabou choklad. Jättestor chockladkaka, vinst från Liseberg. Vinna första pris!

Japp! Har alltid varit så avundsjuk på alla som vinner såna där grejer, men jag har aldrig spelat själv. Så jag sa till grabbarna jag var där med:

–  Vänta här, jag ska bara gå och vinna en gigantisk chokladkaka.

Sen köpte jag en bricka för 20 spänn, vann första priset, och gick tillbaka till grabbarna med min gigantiska chokladkaka under armen. Bara så där. Jag har väl aldrig vunnit något i hela mitt liv förut, tror jag. Knappt. Det var min tur.  Och ja, det är mycket kvar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2018/08/vinna/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.