Födelsedagsmiddag

Jag och älskaren R fyller jämnt med bara två månader mellan oss, och på min födelsedag hade vi en stor jäkla fest. Det var skitkul, träffade folk jag inte sett på en halv evighet. Vi hade avsagt oss blommor eftersom vi har katter, men istället fick vi ett otal flaskor fint bubbel! I kombination med en present från min faster, två humrar, blev det en ohyggligt fin födelsedagsmiddag för några dagar sedan.

Två humrar och en flaska Andre Clouet champagne

Vi delade humrarna och körde på en obscen mängd vitlökssmör (med mycket vitlök) på stjärtarna, snabbt in i ugnen på hög värme. Det kan ha varit den bästa middag jag har ätit hemma i hela mitt liv. Jag älskar skaldjur i de flesta former, men hur ofta köper man hummer egentligen? Jag har nog aldrig gjort det. Det måste jag nog ändra på. Med åldern blir man visare, eller vad det nu är de brukar säga. Sjukt gott, jag hoppas att folk i allmänhet byter blommor mot humrar hädanefter.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2019/07/fodelsedagsmiddag/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.