Kanelbulle i akrylfärg

För ett par veckor sedan blev jag sugen på en kanelbulle. Det regnade och blåste och jag hade verkligen ingen lust att gå ut och köpa mig en. Inte baka heller. Så jag började måla en. Den blev halvfärdig, och jag la den på en hylla så att inte katterna skulle komma åt den. Och glömde den. Hittade den igen igår, och nu är den klar. Det är akrylfärg på pannå, 19 x  24 centimeter.

Kanelbulle i akrylfärg

Tanken är att den ska få sitta på en smal liten vägg i köket, mellan ett fönster och ett överskåp. Väggen är ungefär 40 cm bred, så det är tomt där och ingenting vettigt ryms. Om jag nu bara hittar en ram i samma storlek, det har visat sig vara ett problem. Annars  får jag bygga en själv. 20 x 25 finns ju lite överallt, men den är ju lite stor. En passepartout kanske löser det bekymret, får prova mig fram.

Tänkte måla en till lika stor grej som ska sitta ovanför eller under bullen, nåt matrelaterat och som matchar. Några idéer?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2020/01/kanelbulle-i-akrylfarg/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

    • tvättställsblandarefebruari 4, 2020 kl. 21:00
    • Svara

    Vad fint du målar:)

    1. Tack!

    • Karinapril 14, 2020 kl. 11:12
    • Svara

    Hittade just till din blogg. Har haft lite torka på vettiga bloggar ett tag. Så nu ser jag fram emot att läsa ikapp i din.
    Självklart behöver bullen sällskap av din favorit Kaffekopp 🙂 (eller nån annan snygg kopp)

    1. Bra idé, tack snälla!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.