Bubbelgum och fotmassage

Åtta månader in i pandemyset. Häromdagen beställde jag ett mega-storpack bubbelgum, och förra månaden införskaffade jag mig en fotmassage-podd. När jag säger mega-storpack menar jag verkligen mega-storpack. Den här stora skålen med bubbelgum är inte ens hälften av det. Perfekt för en godisgris som gillar smak men inte vill få i sig fler kalorier än nödvändigt.

Bubbelgum, tuggummi i glasskål

Eftersom jag bor ensam och inte kan besöka sjukhusen för löpande vård och behandlingar, så var jag tvungen att göra något för att underlätta i alla fall en del av mig som gör ont. Har haft ont i fötterna i flera år. Burning feet syndrome, neuropatisk smärta här och där och sånt.

Undrar förresten när jag kommer att komma ikapp med alla vård, alla undersökningar och behandlingar. Och alla andra som behöver det. Hur många som kommer att bli så mycket sjukare och sämre på grund av pandemin, även om de aldrig smittas. Det talas inte så ofta om det.

Hur som helst. Vad gör jag på kvällarna innan läggdags? Får fotmassage, bubblar bubbelgum så att käkarna blir trötta och kollar på serier på HBO. Just nu ”Fargo”. Bytte från HBO till Netflix förra månaden. Hade haft Netflix i ett par år och det kändes som jag hade sett det mesta jag var intresserad av för tillfället.

HBO har mycket som jag helt missat, och det känns som om kvaliteten är mycket bättre än Netflix egna filmer och serier. Det är nog bara en tidsfråga innan jag tröttnar på HBO också. Men sen är det väl kanske också så att allt blir lite bättre med fotmassage och godis.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2020/11/bubbelgum-och-fotmassage/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.