Långpromenad

Nu känns det lite bättre, men huvudet är inte helt på banan riktigt ännu! Käkade brunch och gav oss iväg ut i solen på långpromenad. Vi gick till Slussen, åt en glass, köpte en bok och åkte hem igen. Åt så sjukt mycket onyttigheter i går, så det känns som det var en bra grej att göra. Att ta en långpromenad alltså, inte glassen… Det är konstigt hur det hamnar så mycket popcorn och grejer på hela golvet efter en bra fest. Katterna har gått och käkat upp det mesta, men jag trampar hela tiden på något!

Blommor och en långpromenad

Fick en himla massa fina saker i går, fast jag egentligen inte varken önskade eller behövde något. Mitt vinförråd har aldrig någonsin varit så här bra, det står sju flaskor gott vin i skåpet! Jag fick ett par underbara smycken, god choklad, presentkort, en korg full med godsaker, en tavla, lotter och pengar, blommor och en underbart snygg limegrön skål/ljusstake, som jag har dreglat över många gånger! Och så akvarellsetet, förstås. Tusen tack till alla som var med och firade mig, både på plats och i tanken!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/langpromenad/

8 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Låter som en bra dageneftersyssla det där med långpromenad och glass – kan inte vara nyttigt att trappa ner för fort på godsakerna, abstinensen kn bli svår då! en fin och rekreerande söndagskväll hoppas jag du får. 🙂

  1. Hahaha, precis! Bäst jag provsmakar chokladen i morgon också, för säkerhets skull! 🙂 Kram och tack detsamma!

 2. Kul att partajet blev lycke igår och vad kan vara bättre än en låååånnngggpromenad. Så mycket fina presenter och vackra blommor – tror inte på Arga Klara, du måste ha varit väldigt snäll :). Kram

  1. Snäll mot de snälla, möjligtvis! Promenaden var välbehövlig och skön, ska försöka mig på en i morgon också om vädret tillåter. Det blev verkligen bra hela dagen i går, tack och kram!

 3. Härligt med promenad=) Jag har också varit ute, så härligt väder

  1. Superskönt! Det kom lite regn mitt i solskenet men det gjorde inget! 🙂

 4. Fiiina prexenter! Och så låter det som en riktigt kul kväll för dan efter ska man må lite sisådär och äta en massa onyttigheter och hitta popcorn överallt!

  1. Precis! Jag tror att alla popcorn är borta nu, men man vet aldrig. En gång spillde jag typ en deciliter opoppade popcorn på en ganska fluffig matta, jag hittade majskorn i flera månader efteråt.

Kommentera

Your email address will not be published.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE