Akvarell: Kyckling

Jag gjorde mitt första alster med akvarell (setet jag fick av älskade R i går kväll). Eftersom det precis varit påsk så valde jag att måla av mitt enda påskpynt – en liten kycklingjävel. R blev jätteförvånad och imponerad, själv var jag mest glad över att det var roligt och ett enkelt sätt att fördriva en timme! Varsågoda och skratta bäst ni vill, jag är ganska nöjd ändå! Bilden blev lite mörk, men den duger säkert.

Målning i akvarell föreställande en gul kyckling.

I dag tänkte jag försöka mig på ett annat konstigt djur – stafylokocken jag fick av R i julas. Alltså en sån där giant microbe, ett litet gosedjur i form av en elak bakterie. Eller kanske min kalkonhatt? Haha! Jag får börja med små enkla saker tills jag blir lite bättre på att blanda färg och få till skuggor, för jag har inte målat något sedan gymnasiet… Kul var det i alla fall!

Vill du se de andra sakerna jag har målat så klickar du här.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/akvarell-kyckling/

8 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Emelie on april 16, 2012 at 11:08
  • Svara

  Oj, den var ju jättebra! Imponerad!

  1. Haha, tack!

 1. Den var ju kanonbra. Jag har en dotter som är mycket bra på framför allt akvarell, så jag vågar påstå att mitt öga är tränat – den är verkligen bra :). Kul – det är inte alltid av ondo att ha tid att fördriva.

  1. Oj, tack! 😀 Det var roligt, jag är jätteglad att jag har hittat en till hobby!

 2. Skitfin ju! 😀

  1. Tack!

 3. Dolda talanger ser jag! Snyggt jobbat.

  1. Tack, nu ska jag bara skära av mig ett öra så blir jag ett riktigt geni!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: