Helg och örhängen

Jag har fått nya örhängen nu, efter att jag reklamerade de jag köpte på båten för ett tag sen. Det gick himla fort, och enkelt var det också. Skickade in det trasiga, och fick två hela tillbaka, så nu har jag tre. Nåja, det kan ju vara bra om något av de andra skulle ge upp också!

Örhängen från Edblads, i stål

Nu är det dessutom äntligen helg, och i kväll ska jag vila stenhårt så att jag orkar med att dejta i morgon. Det är antagligen inget på TV, så det blir nog datorn, något att läsa, en balja te och några gröna kulor. Yay!


Missa inte...

Följ och dela:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Google+
https://argaklara.com/2013/01/helg-och-orhangen/
Instagram
PINTEREST
SHARE

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/helg-och-orhangen/

2 kommentarer

  1. Det var ju skitbra!!! Vad heter företaget du reklamerade hos???

    1. Edblads smycken, de har superduperfina saker! Köpte en ring därifrån (Miguel tror jag att den heter) också, är hur nöjd som helst!

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE