Jag har en idé…

Efter en extremt overksam morgon, jag har nog egentligen inte gjort något mer än att dricka två koppar kaffe, så har jag äntligen fått en idé. Nu tänker jag sätta mig och måla med akvarell en liten stund och se vad jag kan tänkas lyckas få fram, och när jag har gjort det tar en helt annan hobby vid. Bara för att se hur det blir.

Akvarellset, färger och pensel. Har fått en idé!

Nej, jag tänker inte avslöja något i detalj förrän det är färdigt (även om det skiter sig fullständigt), så allt jag kan säga om min idé är att jag blev inspirerad av matkonst. Händerna gör ont som fan, men det går ändå hyfsat att måla eftersom det inte behövs något tryck mot papperet. Bara jag inte är alltför skakig…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/jag-har-en-ide/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.