Fetma-härad

Passerade just Vagnhärad. Jag och R gick in i den lokala pizzerian och åt lite. De glömde lägga på ägg på min sallad. Grrr. Såg för övrigt en kille i 18-årsåldern som var den fetaste ungdom jag någonsin sett. Stackarn. Det sorgliga var att hans pappa var där med honom och systern, även hon riktigt obes, och bjöd på pizza.

Vi var även inne i byns mataffär, och det var inte en enda i någon av köerna som inte hade chips, läsk eller choklad. Helt stört, man måste inte äta en massa skit bara för att det är ”mys”. Om folk rörde på sig istället för att sitta i soffan skulle de kunna käka precis vad som helst utan att bli feta. Men icke.

Jag gjorde i alla fall ett riktigt fynd, granatäpplen för 26.90:-/kilo! Jag fattar inte varför jag inte köpte fler än ett, idiot-Klara!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/fetma-harad/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.