I stort sett menlös

Vad händer idag, kära vänner? Jag satsar på att piggna till för att träffa bästa M lite senare. Just nu har jag inte mycket att tillägga om något faktiskt, känner mig fortfarande hyfsat menlös. Men vänta bara. Om ett par timmar bits jag.

Passar på att bälja i mig lite kaffe och så mycket jag kan av någon form av energi. Jag är sjukt sugen på kräftor (det absolut godaste jag vet) efter att ha pratat med M för en liten stund sedan. Men jag får hålla mig tills nästa helg – då vankas det kräftskiva hos honom.

Kaffe. I stort sett menlös på morgonen.

Jag kan ju faktiskt nödäta lite räkor som ligger i frysen senare i kväll, det brukar göra både mig och grabbarna Mjao glada och nöjda. Men nu: kvarg!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/i-stort-sett-menlos/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.