Kolibrismuggling

Läste på Aftonbladet om en kille som smugglat 12 kolibris i fodret i kalsongerna, gör inte det ont? Ok, de är små, men de har ju ändå näbbar. Och hur gör man när man sätter sig ner eller ställer sig upp… Undrar om han tjänar bra för en kolibri. Är det samma kilopris som kokain eller nåt? Och vad gör man med en kolibri, har man den som husdjur? Jag skulle tappa bort den rätt snabbt tror jag. Eller så skulle den gå åt.

Död fågel

Har jävligt ont i axeln nu! Antar att det blir så efter den lite oömma undersökningen av senorna och muskelfästena. Hoppas verkligen det är bättre i morgon. Hmm, undrar vad jag ska hitta på hela eftermiddagen… Ska kanske unna mig en kaffe någonstans och glo lite på stan. Om jag orkar. Måste fixa ett nytt klockarmband, och köpa underkläder, eftersom tvättmaskinen misshandlat mina. Eller om det var torktumlaren kanske. Eller min älskare R.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/kolibrismuggling/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.