Nytt husdjur!

Jag har tydligen ett nytt husdjur! Han är så väldigt liten, att visste jag inte exakt var han bodde skulle jag aldrig se honom. På bilden ser ljuset ut som ett lite större blockljus, men det är ett helt vanligt smalt kronljus!

Mitt nya husdjur, en liten spindel, sitter på ett ljusPå något sätt har han lyckats spinna ett litet, litet nät mellan två vanliga ljus som står på köksbordet. Undrar hur han har gått tillväga, har han hoppat mellan ljusen (som står med en decimeters mellanrum) och dragit tråden den vägen? Eller har han fäst en tråd i det ena, klättrat ner på bordet, klättrat upp i det andra för att sedan dra upp tråden så den spänts mellan ljusen?

Hur som helst, han har bott här i tre dagar nu, länge nog att kallas husdjur, och än så länge har jag inte sett något fastna i hans nät. Jag tänkte prova att mata honom med något så han inte dör, gillar spindlar falukorv?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/nytt-husdjur/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.