Sovmorgon!

Jag har sovmorgon! Första och enda dagen, verkar det som. Skönt, och välbehövligt. Ska äta frukost så länge jag orkar (om jag får i mig nåt), och sen åka iväg till rehab på Lidingö för att få några små sprutor i axeln. Eller axlarna, vet inte riktigt faktiskt. Har inte träffat min läkare där sedan det akuta diskbråcket i juni, det är ju först nu jag får börja träna igen. Ska bli kul, han är smart.

Ser ut som en panda igen. Vore bra med en concealer som faktiskt täckte det där svarta runt ögonen, för oavsett hur många dagar jag har sovmorgon så blir det inte bättre. Behöver tips, jag har testat många men inte lyckats ännu.

Concealer och foundation funkar inte så bra på sår. Senaste såret är på näsan. Sovmorgon.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/sovmorgon/

3 kommentarer

  • Ama de casaseptember 28, 2011 kl. 10:40
  • Svara

  Hoppas sprutorna kommer att hjälpa dig!

  Jag tycker inte du behöver nån concealer – du är söt som du är 🙂

   • september 28, 2011 kl. 11:40
   • Svara

   Men gud vad snällt! Tack fina du, men bilderna visar kanske inte riktigt den osminkade sanningen… 🙂

    • september 28, 2011 kl. 11:42
    • Svara

    Eller ja, pandan är faktiskt skitsöt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.