Svenska Hollywoodidioter

Men ÅHH! Hur jävla dum får man bli? Zappar från det ena till det andra, stannar till vid Svenska Hollywoodfruar (Svenska Hollywoodidioter vore en mer lämplig titel), och en idiot vid namn Gunilla Persson vill inte betala sin mors hemmavårdare, varpå både fru och vårdare ringer polisen. Vårdaren ringer för att få hjälp med att få ut sin lön, och Hollywoodfrun utbrister i telefon: ”Hon slog mig”! Medan hon väntar på polisen talar hon om vårdaren som om hon vore ett monster.

Gunilla Persson från Svenska Hollywoodfruar, men det borde heta Svenska Hollywoodidioter.

Polisen kommer och förhör båda samt de vittnen som finns (bland annat TV-teamet). De kommer självklart fram till att Hollywoodfrun inte har blivit slagen, utan att hon bara hittade på det för att bli av med vårdaren som hon var skyldig pengar. Hollywoodfrun fortsätter som inget hänt, utan att skämmas. Idiot. Att de ens har med en sån idiot, vars kristna tro för övrigt är väldigt viktig för henne. Jag blir irriterad. Så gör man inte! Snacka om dålig människosyn.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/svenska-hollywoodidioter/

1 ping

  1. […] skrev ett till inlägg om henne här, när hon påstod att hemhjälpen slog henne. Jag hatar människan, hur kan någon tycka att det […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.