Torsdagslyx

Torsdagslyx!

Räkmacka med ägg och majonnäs - torsdagslyx!Tur att någon hade lämnat ett kilo stora räkor i min frys! Kommer förmodligen att bli bortskämd i den här takten, skaldjur tre gånger på en vecka. Inte illa för någon med 0:- i inkomst! Fortsätter kvällen med ett gott glas isvatten och lite Frank Zappa, lyx.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/torsdagslyx/

2 kommentarer

  • Monicasch on september 15, 2011 at 22:48
  • Svara

  Katter behöver också räkor. Fick du ha dem ifred?

   • Klara on september 16, 2011 at 07:36
   • Svara

   Hahaha, behöver! Nej, det fick jag inte. Vid skalandet satt de som två små ljus på diskbänken och tittade, ibland stack det fram en och annan tass för eventuell stöld. Själva ätandet var lugnare för mig, men självklart var de med och smakade. Katter är aldrig spå snälla som när det finns räkor!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.