Allt händer på måndagar

Eftersom tidningarna brukar publicera dödsannonser på helgen så har vi sjukt mycket att göra på jobbet på måndagar, och även tisdagar. Folk ringer in och skänker gåvor i stället för blommor till begravningar, men även i stället för födelsedagspresenter och till andra högtider. Rätt kaotiskt, synd att inte fler använder internet. Men det är förstås lite av en generationsfråga, de flesta som skänker minnesgåvor är ändå åtminstone i pensionsåldern.

Jag tycker att det är en toppengrej – men vill ändå passa på att pusha lite extra för att bli månadsgivare via autogiro. Det kräver i stort sett ingen arbetskraft, vilket innebär att en större del av gåvan går till ändamålet. Bra.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/allt-hander-pa-mandagar/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Livet runt 30...5oktober 3, 2011 kl. 14:46
  • Svara

  Hej Klara, tittade in hos dig efter en kommentar hos mig – så jag säger hej! Och med tanke din arbetsplats så kanske du känner min mamma och syster, Hanna och Birgit?

   • oktober 3, 2011 kl. 15:43
   • Svara

   Hej! 🙂 Jag har säkert träffat dem – men om jag är helt ärlig så kan jag inte riktigt placera dem. Sitter i givarservice, kan tänkas att de håller hus någon annanstans eller bara kommer in då och då?

  • Livet runt 30...5oktober 4, 2011 kl. 08:56
  • Svara

  Hej igen Klara, mamma Birgit brukade jobba som volontär med att registrera inkomna gåvor etc och syster Hanna är just nu på uppdrag i Sri Lanka men kommer hem i slutet av året och då jobbar hon på marknadssidan.

   • oktober 4, 2011 kl. 13:11
   • Svara

   Då har jag förmodligen träffat Birgit! Hoppas att syster har det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.