Bygghandel

Har tillbringat en stund på Woody (en bäver) bygghandel, usch och fy, jämmer och stånk, pust! Det var någon form av event där med korvgrillning, figursågning med motorsåg, ballonger och tablettaskar (tro nu inte att det var därför jag åkte dit). R behövde prylar till allt pysslande på lantstället. En del killar kan hänga i timtal på såna där ställen. Det är mycket värre än jag och skoaffärer!

Det är 19 grader i skuggan här i dag, den första oktober. Helt otroligt! Det är ganska disigt, men när solen tittar fram är det shortsläge. Sweet. Ska helt klart grilla i kväll, har handlat lite vin också (och inget jävla bordeaux de cheval!), både rött och rosé. Nu: löka med bok en stund.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/bygghandel/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.