Halloween i kväll…

Jag är skittrött. Middagen ligger i magen, ögonlocken håller på att ramla ihop. R håller på att plocka undan och diska, han är bäst. Hans matlåda till i morgon väger 688 gram.Nu tänker jag däcka ett par timmar. Måste ändå träna axeln och armbågarna i kväll, och i morgon väntar tydligen ett hårt pass på gymmet.

Glad Halloween, förresten. Det har ringt på dörren för fullt både fredag, lördag och söndag, vi får se om någon kommer i dag. Inte för att jag har nåt godis i alla fall, men jag firar ju inte. Jag ser tillräckligt skrämmande ut utan att behöva sminka mig, och nån fest blir det inte tal om i dag för min del i alla fall.

Hm, efterrätt vore gott, ska nog plocka fram lite bär ur frysen till senare… Kesella blandat med vaniljessens och lite socker eller sötningsmedel blir gott till.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/halloween/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Jennyoktober 31, 2011 kl. 19:52
  • Svara

  Så sykt bra blogg!:)

   • oktober 31, 2011 kl. 20:03
   • Svara

   Åhh, tack så mycket Jenny!

  • Tofflanoktober 31, 2011 kl. 19:59
  • Svara

  Jag är helt för att droga mig med socker! 😀 Inte ska väl nån skitunge som plingar på dörrn få nåt?! Aldrig på tin!

   • oktober 31, 2011 kl. 20:04
   • Svara

   Hahaha, fan vad jag gillar dig Tofflan! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.