Halloween i kväll…

Jag är skittrött. Middagen ligger i magen, ögonlocken håller på att ramla ihop. R håller på att plocka undan och diska, han är bäst. Hans matlåda till i morgon väger 688 gram.Nu tänker jag däcka ett par timmar. Måste ändå träna axeln och armbågarna i kväll, och i morgon väntar tydligen ett hårt pass på gymmet.

Glad Halloween, förresten. Det har ringt på dörren för fullt både fredag, lördag och söndag, vi får se om någon kommer i dag. Inte för att jag har nåt godis i alla fall, men jag firar ju inte. Jag ser tillräckligt skrämmande ut utan att behöva sminka mig, och nån fest blir det inte tal om i dag för min del i alla fall.

Halloween pumpa

Hm, efterrätt vore gott, ska nog plocka fram lite bär ur frysen till senare… Kesella blandat med vaniljessens och lite socker eller sötningsmedel blir gott till.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/halloween/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Jenny on oktober 31, 2011 at 19:52
  • Svara

  Så sykt bra blogg!:)

   • on oktober 31, 2011 at 20:03
   • Svara

   Åhh, tack så mycket Jenny!

 1. Jag är helt för att droga mig med socker! 😀 Inte ska väl nån skitunge som plingar på dörrn få nåt?! Aldrig på tin!

   • on oktober 31, 2011 at 20:04
   • Svara

   Hahaha, fan vad jag gillar dig Tofflan! 🙂

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.