Helg!

Jag gäspar och är trött, huvudet bultar, näsan är täppt och benet håller på att lossna. Skulle eventuellt ha gått ut med R, men det är inte riktigt läge. ”Brokeback Mountain” och ett par gröna marmeladkulor gör kvällen trevlig ändå. Ska ut och härja i morgon eftermiddag, spar energin tills dess.

Min dator är dum, den stänger av sig själv när man inte rör den på en stund. Det är väldigt irriterande när jag akut måste gå en sväng… Någon som vet mer än jag (alltså mer än inget alls) om datorer och kan komma med en ledtråd om varför?

Katten ligger och snarkar bredvid mig, ska snart göra detsamma…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/helg/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.