Hyperreaktiv ostbåge

Det är jag det. I dag ska jag till sjukgymnasten efter jobbet, jag hoppas verkligen han kan göra något för att lindra det värsta. Men jag är hyperreaktiv(överkänslig) vid behandling, och all manipulering gör det väldigt mycket värre ett tag innan det eventuellt blir bättre. Så ibland är det inte värt att testa, vi får se vad han säger om saken. Jag drömde förresten om honom i natt, men inget snuskigt. Faktiskt. Han körde buss.

Det är tänkt att vi ska träna, fast just i dag känns det ganska avlägset. Dubbel dagsdos tramadol kanske, men då somnar jag nog i stället. Nåja, det finns väl alltid något vi kan göra. För övrigt går jag som en förstenad ostbåge. I natt kom utstrålningen ner i benen tillbaka, för första gången sedan operationen. Skit också.

Jag muntrar upp mig med en skål goda flingor till frukost (men jag måste äta skitsnabbt så de inte blir soggy).

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/hyperreaktiv-ostbage/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.