Svält

I morse var katten helt förtvivlad. När väckarklockan ringde flög han upp ur sängen som ett skott, kollade desperat på mig och gick mot matskålen. Hela tiden hördes världens längsta mjao. Väl där satte han sig ner och väntade på påfyllning. Det är katastrof.

Maten är nästan slut. Det räcker i dag, men bara tanken på att maten kan ta slut är tillräckligt för att hans värld ska rasa. Hade jag varit hemma så hade han knappt lämnat matplatsen, och försökt påkalla min uppmärksamhet hela tiden. Gulligt.

Livet är bräckligt och en svältkatastrof är nära förestående. Även i min förort.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/svalt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.