Tupp i halsen?

Det här är vidrigt. Ingen nyhet för mig, men jag antar att många aldrig har hört talas om det. Många vet på sin höjd vad hyaluronsyra är, eller har hört namnet och vet att det är vad som sprutas in i läpparna vid förstoring. Det är bra för huden, perfekt för torra ögon eftersom vi har en mängd naturlig hyaluronsyra i ögonen. Och egentligen är det ingen syra, utan ett sorts salt. Men det verkar inte intressant för de flesta att ta reda på nästa steg – var kommer det ifrån?

Det handlar alltså om hyaluronsyra, som utvinns ur tuppkammar och sprutas in i läppar för att förstora dem, så kallade fillers. Det är en av orsakerna till att man föder upp tuppar i mängd bara för kammarnas skull. Här är en annan artikel om hyaluronsyrans användning. Den är ett par år gammal, så jag undrar fortfarande om Aftonbladet har idétorka eller bara är jävligt långsamma med sin rapportering. Dessutom var det inte en nyhet då heller.

För övrigt tycker jag att det är ganska fult med stora läppar. Och så tycker jag att det är sjukt fult med tjejer som putar med läpparna så fort de hamnar på bild. Varför, liksom? Jag lovar att du blir snyggare om du ler.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/lappforstoring/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.