Middagsproblem

Ska till moder och fader för att äta middag. Den som skulle varit förra helgen, men blev inställd på grund av sjukdom. Jag gillar verkligen mat, så det kommer att bli mycket trevligt! Min lilla systerdotter ska vara med också, bra. Det var länge sedan jag träffade henne nu.

Älskaren R har mekat lite med sin bil under dagen, och konstigt nog ville han inte ha min experthjälp. Undrar varför? Jag spenderade eftermiddagen inomhus, även om det var freeeezing inne. Stel som en pinne, hoppas det finns någon dryck som värmer inifrån.

Lär ju inte gå hungrig därifrån i kväll, men å andra sidan är det ju dumt att vara irriterad nu innan för att jag är hungrig. Så jag kanske bör stoppa något i ansiktet. Och vad ska jag ha på mig?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/middagsproblem/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.