Till och med arg i sömnen

Jag är tydligen arg när jag sover också. Alla som har sett mig sova vet att mina armar kan hamna varsomhelst förutom under täcket. Oftast brukar jag vakna med armarna över huvudet eller ansiktet, helt bortdomnade och iskalla. R berättade att ibland på morgnarna brukar han rulla lite närmare mig, men om mina armar är i vägen så brukar jag svära åt honom (i sömnen). Hahahaha!

Jag kommer faktiskt ihåg att jag är arg och elak ibland, när hans väckarklocka ringer 05.10 och han snoozar. Vafan?! Här har man inte sovit så jättebra, och tvingas vakna var nionde minut bara för att han inte gick och la sig i tid? Dessutom brukar jag vara vaken en stund när han bullrar med nycklar och alla leksaker han har med sig till jobbet, och då kan han få höra både det ena och det andra.

Taggarna utåt dygnet runt, jajamen. Tur att han tar det med ett leende!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/till-och-med-arg-i-somnen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.