Älg-spotting

När vi åkte hem från lantstället såg vi fyra älgar hänga i ett dike. R vägrade stanna bilen helt, och det blev inte mycket till bevis… Ni får helt enkelt gissa er till hur de såg ut. R såg en havsörn tidigare under dagen också, men den missade jag.

Havsörn

Spelade fotboll med hunden, kollade på när älskaren R klippte träd, i övrigt hände inte mycket mer i dag. Det var jobbigt utan vatten (förutom i hink) och lite för blåsigt för att hänga utomhus. Sov ganska dåligt också. Vaknade mitt i natten och fattade inte vart jag var, och varför jag låg på sängens vänstra sida.

Jag var nog egentligen inte i form för att åka dit. Orkade inget när jag var där, och nu är jag tröttare och i sämre form än innan. Jobbigt med bilresan också. Och jag kan meddela att även om det blåser i Stockholm nu, så var det ingenting mot där nere! Ska försöka få upp något adventspynt nu, och försöka överleva tills på fredag när det är helg igen…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/alg-spotting/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantiluranovember 27, 2011 kl. 19:16
  • Svara

  Men lilla snuttan va’ allt är eländes elände!!! Ja, man kan ju inte göra så mycket så här på datoravstånd än att skicka nätkramar och sympati. Jag tror du behöver gå ut och köpa något som du önskar dig fast du egentligen inte alls behöver. Nå’t riktigt dyrt och helst med nå’n annans kort. Massor med kramar och sov så gott!

   • november 27, 2011 kl. 19:26
   • Svara

   Mjo, lite shopping brukar ju pigga upp, och tack för alla vänliga ord! Blir så less när kroppen inte orkar med något av det hjärnan vill. Men annars är det inte så synd om mig faktiskt!

    • Tantiluranovember 28, 2011 kl. 12:20
    • Svara

    Har faktiskt lite samma sak här, fast orsakat av annat ont, så jag förstår precis. Och det är inte så synd om mig heller faktiskt.

     • november 28, 2011 kl. 13:20
     • Svara

     Hoppas att vi bättrar oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.