Edamame

Jag har blivit så sjukt förtjust i edamame! Det är gröna, omogna sojabönor som man kokar upp snabbt, och med lite salt på är de himmelska! Dessutom är de nyttiga och bra, 130 kcal/100 gram och 11 gram protein. De är helt klart en snacksfavorit här hemma. Käka inte upp ärtskidan de ligger i bara, då lär du få ont i magen.

Edamame finns djupfryst i diverse stora mataffärer, men jag skulle rekommendera en tripp till närmsta asiatiska affär som säljer mat i stället. Där hittar du dem mycket billigare. Nom! Nu ska jag gå och bli snyggt sminkad av någon som kan, det ska bli kul! Jag brukar aldrig bli särskilt nöjd, men det är alltid kul att inse hur andra människor ser mig, och tycker att jag bör ser ut. Gör mig snygg, tack!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/edamame/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Anders Ahlénnovember 11, 2011 kl. 18:00
  • Svara

  Busigt goda ja!

   • november 11, 2011 kl. 18:10
   • Svara

   Det var inte alls länge sedan jag upptäckte dem, tänk vad mycket annat jag kan ha missat?!

  • Tatiananovember 12, 2011 kl. 09:35
  • Svara

  De är beroendeframkallande goda !

   • november 12, 2011 kl. 10:27
   • Svara

   Verkligen! Jag fattar inte att jag har kunnat missa dem typ hela mitt vuxna liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.